Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир

...
Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик.
Володимир
Коментари Харесай

Зеленски обясни защо уволни Валерий Залужни

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога изясни решението си да уволни началника на въоръжените сили Валерий Залужни със застоя на украинската контраатака.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12617
В среднощното си послание Зеленски съобщи, че в страната се води открит разговор за потребността от смяна в армията и че са значими не съответните персони на управителни длъжности, а работата, която те правят.

По думите му въпреки Киев сполучливо да е съумял да отблъсне съветското нахлуване на няколко фронта, то в югоизточната част на страната и съответно към Донецк и Авдеевка обстановката е безредна, а неналичието на резултати е довела и до отчаяние измежду украинците.

Зеленски прикани за по-добра връзка сред генералите в щабовете и бойците на фронта и изрази убеденост, че назначението на Олександър Сирски на мястото на уволнения Залужни ще донесе нужните за Украйна положителни резултати.

" Не става дума за семействата на генералите, още по-малко за политика. Става дума само за армията - за метода по който се управляват Украинските въоръжени сили и за нуждата в нейното управление да участват командири с опит на фронта. Украинската войска ще служи под управлението на най-опитния украински пълководец - военачалник Олександър Сирски. Той беше отпред на сполучливата отбрана на Киев, както и в борбата за освобождение на Харков ", съобщи Зеленски, представен от Българска национална телевизия. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР